Oktobrske delavnice na kmetiji Vrhivšek za izboljšanje počutja in izgleda

Koliko prehranskih dopolnil ste že zaužili danes? So se vaše priprave na morebitne prehlade, boleča grla, razne viroze že začele? Še ne? Niste podlegli raznim medijem, ki priporočajo to in ono dopolnilo?

Ali ste mogoče med tistimi, ki iščete raje naravne rešitve za izboljšanje svojega počutja in izgleda? Potem sta delavnici Priprave na zimo z divjimi plodovi in zelišči ter Konoplja in koža kot nalašč za vas. 

Delavnica Priprave na zimo z divjimi plodovi in zelišči, ki bo 13.10.2018 od 10. ure dalje pri nas na kmetiji, postaja tradicionalna. V sodelovanju z Zavodom Divji vrt vas bomo popeljali skozi naravne rešitve, ki vam bodo v pomoč pri krepitvi lastnega zdravja. Izvedeli boste, kako in kdaj posamezne plodove in zelišča uporabiti, spoznali uporabo šipka od A do Ž ter se zaužili žajblja v vseh mogočih oblikah. :)

V delavnici Konoplja in koža pa boste 20.10.2018 ob 15. uri  izvedeli, zakaj se pojavljajo težave s kožo in kako jih celostno obvladati - tudi s pomočjo konopljinih izdelkov. Povrhu vsega boste izdelali tudi 3 izdelke za prvo pomoč koži, ki jih boste odnesli s sabo domov.