Korona novoletni paketi za obdaritev

Kako boste letos obdarili svoje domače, prijatelje in poslovne partnerje? Verjetno jim boste, glede na zdravstveno situacijo, zaželeli predvsem zdravja in dobrega počutja. Če boste zraven ponudili še zdrave, naravne in lokalne izdelke, ki so rastli in bili narejeni pod budnim očesom trajnostno naravnanih strokovnjakov, pa bodo vaši obdarovanci prepričani, da so vaše želje res iskrene in dobronamerne.
Na kmetiji Vrhivšek smo vam pripravili več posameznih izdelkov in paketov, ki jih lahko poljubno kombinirate med seboj.

Predlagamo pa tudi nekaj "KORONA PAKETOV" za ta čudni čas

1. KONOPLJINO / SIVKINO MILO
Ker se preprečevanje okužb in čistoča začne z uporabo vode in mila, bo vaša odlična izbira domače Vrhivškovo konopljino ali sivkino milo. Od serijsko izdelanih mil se razlikuje v tem, da milu ni odvzet glicerin, kajti kozmetična industrija počne ravno to, da vam lahko seveda proda še kakšen dodaten artikel. Glicerin v milu poskrbi za zaščitno plast na koži, ki preprečuje njeno izsuševanje. Pri konopljinem milu je osnova konopljin hidrolat, pri sivkinem sivkin hidrolat, bistveno pri obema pa je, da so sestavine  mila rastle v neokrnjeni naravi.

2. KONOPLJINO/ SIVKINO MILO IN ETERIČNO OLJE SIVKE
Če je že splošno znano dejstvo, da okužbe preprečimo  z umivanjem rok in razkuževanjem, je malo manj znano dejstvo, da na naše dobro počutje in manjšo dovzetnost do okužb vpliva prijeten vonj. In kakšna je najboljša izbira - eterično olje sivke! Saj sivka kot mama med eteričnimi olji točno ve, kaj potrebujete. Malo spodbude ali na drugi strani umiritve. Pozorna izbira, ki je bo vesel vsak!

3. KONOPLJINO/SIVKINO MILO, HIDROLAT IN ETERIČNO OLJE SIVKE   
Gre za nadgradnjo prejšnjega paketa, ki mu je dodan še sivkin hidrolat, katerega lahko uporabite kot tonik za obraz ali kot osveževalec prostora ali kot repelent. Lahko pa sivkin hidrolat zamenjate z žajbljevim in ga uporabite kot pršilo v primeru vnetega grla, saj so njegove antiseptične lastnosti bile čislane že pred več stoletji. Žajbljev hidrolat prav tako učinkovito uravnava hormonske spremembe, zato ga uporabljajo tako najstniki kot tudi dame in gospodje na pragu meno in andro pavze.

4. KONOPLJINO OLJE
Zakaj bi le poslušali o zdravilnih učinkih konoplje, ko pa jih lahko sami preizkusite. Verjamemo, da vam je mar za svoje zdravje in ker ste že tolikokrat slišali o vplivu omega 3 maščobnih kislih na dvig imunskega sistema in ker veste, da so nam v preteklosti v šolah dajali ribje olja iz povsem enakega razloga, je sedaj čas, da začnete uživati konopljino olje. Naša konopljina semena (iz katerih se stisne olje) so bila pridelana na 800 m nadmorske višine in konopljino je boljšega okusa kot ribje, hkrati pa je razmerje omega 3 in 6 maščobnih kislin v njem prilagojeno našim (človeškim) potrebam. Z eno žlico  na dan boste poskrbeli za boljši imunski sistem.

5. KONOPLJINO OLJE IN KONOPLJIN ČAJ
Nimate dovolj denarja za vsa prehranska dopolnila, ki se vam zdi, da jih potrebujete? Brez skrbi, možno je tudi drugače in bolj enostavno.  Če z uživanjem konopljinega olja telesu zagotovimo omega 3-6-9 maščobne kisline, pa s pravilno pripravo konopljinega čaja telesu damo tudi nabor kanabinoidov, ki jih najdemo v cvetovih industrijske konoplje. Uživanje obojega je naravna formula za izboljšanje imunskega sistema in da preživite mrzel del leta polni energije in dobrega počutja.

6. KONOPLJINO OLJE, KONOPLJINO MILO IN KONOPLJIN ČAJ
Obstajajo ljudje z dobrim imunskim sistemom in tisti, ki se jih prime vsak virus ali bakterija. Vas zanima, kaj uporablja prva skupina ljudi?  Definitivno v prehrano vključujejo omega 3 maščobne kisline, kanabinoide, hkrati poskrbijo za aktivnosti na prostem, ustrezno hidriranost in seveda za higieno poskrbijo z naravnimi mili. Za vas smo pripravil paket, ki vključuje vse našteto in ki vam bo pomagal, da boste v prvi skupini ljudi, ki se bodo uspešno spopadli z vsemi virusi in bakterijami.

 

Še več izbire pa najdete v našem katalogu. Vabimo vas, da ga prelistate in nam javite vašo izbiro.