Apartma Vrhivšek

Na mirni lokaciji sredi zelenečih in cvetočih travnikov ter gozdov, na 800 m nadmorske višine v vasici Lindek (Frankolovo), se nahaja Kmetija Vrhivšek. V tej 200 let stari, a obnovljeni kmečki hiši najdete prostoren apartma Vrhivšek, ki meri več kot 90 m2. Apartma ima veliko barvito kuhinjo, katere posebnost je, da ima poleg električnega štedilnika še štedilnik na drva, tako da lahko izbirate, kako boste pripravili hrano. Seveda se v apartmaju nahajajo tudi prostorna dnevna soba, spalnica z dvema ležiščema in spalnica z enojnim ležiščem ter kopalnica. Apartma Vrhivšek vam ponuja vse, kar potrebujete za prijetno bivanje, od kuhinjskih pripomočkov, pomivalnega stroja do standardne opremljenosti z brisačami in posteljnino.

Okolica ponuja mnogo možnosti za krajše in daljše izlete. Če ste navdušen pohodnik, tekač ali kolesar, vam bo neokrnjena narava izvrsten poligon - na eni strani za umirjanje, na drugi strani pa za krepitev telesne kondicije. Blizu so tudi Terme Zreče, Rogla, Žička Kartuzija, Soržev mlin, Thermana Laško, Lindeški grad in Celjski grad.

Verjamemo, da boste imeli kaj zanimivega za početi. Če vam bo dolgčas, pa vam lahko prijazni gostitelji pokažejo, kako se izdela kakšen kozmetični ali kulinarični izdelek iz domačih naravnih sestavin. Vse za boljše počutje!

Obiščite Apartma Vrhivšek in Frankolovo!