Vikend odklop

 

Ker se Kmetija Vrhivšek nahaja sredi čudovite neokrnjene narave, vam priskrbimo dragoceno izkušnjo miru in povezanosti z naravo, ki vas z dodanim koščkom novega znanja notranje obogati in opolnomoči.

 

  • Pri nas si lahko ogledate posevek industrijske konoplje, doživite vršičkanje (nabiranje čajnih zelišč), degustirate naravne prehranske izdelke iz naših gojenih kultur ter izveste veliko novega o njihovi uporabnosti in učinkovitosti.
  • Se sprehodite med zelišči v zeliščnem vrtu in si izdelate naraven kozmetični izdelek ali doživite transformacijo zelišč do eteričnih olj in hidrolatov
  • Lahko pa preprosto spečete domač kruh iz starodavnih žit v krušni peči. Noro doživetje


Našo jurto lahko koristite tudi za kakšno interno izobraževanje, izvedete kreativni vikend v naravi ali se zgolj v miru in brez obveznosti podružite in sprostite. Pokličite in preverite za ponudbo.

 

Če želite prespati, je to tudi možno, saj imamo na kmetiji odlično opremljen apartma. Lahko poskrbimo tudi za domačo hrano, pripravljeno na štedilniku na drva ali v krušni peči. Garantiramo vam, da bodo vaše brbončice navdušene.