Aprilska dogajanja

Je tudi vas okužila pomlad? Ne zdržite znotraj štirih sten? No, niste edini - če imate slučajno kakšno slabo vest :) Se je težko ubraniti veselega čebljanja ptičev in barvitega prebujanja spomladanskih cvetlic, kajne?!

April je tudi čas za konopljarje, da se odločijo in naročijo seme, ki ga bodo sejali. Če še ne veste, ali bi se ukvarjali s konopljo ali ne, pridite na katerega izmed naših dogodkov. Se boste lažje odločili.

6.4.2017 ob 11. uri se bomo v Thermani Laško v sklopu dogodkov ob Svetovnem dnevu zdravja pogovarjali, ali konoplja in nega kože sploh gresta skupaj?! Vabljeni na brezplačno predavanje Kako izboljšati stanje kože z uporabo naravnih konopljinih izdelkov.

13.4.2017 nas boste zvečer našli v Termah Zreče, kjer vam bomo v okviru degustacijskega večera ponudili na pokušanje številne konopljine dobrote, pa še kakšen nasvet glede uporabe ne bo manjkal.
Ker že tako opojno dehti okoli naše kmetije, vabljeni na destilacijsko delavnico, ki bo 19.4. ob 18. uri pri nas na Lindeku. Tokrat bo na vrsti destilacija bora. Hidrolat, ki bo pri tem nastal, pa bomo uporabili za izdelavo domačega naravnega mila.
21.4.2017 ste vabljeni na obisk naše kmetije Vrhivšek v sklopu izobraževalnega programa Industrijska konoplja kot potencial Savinjske doline. Izbrani smo bili kot primer dobre prakse in v sklopu izobraževanja bomo izvedli tudi delavnico Konopljina kuhinja. Več o programu pa najdete na tej povezavi .
22.4.2017 nas najdete v Ljubljani v Hotelu Central na dogodku Sobota zame, ki ga organizira Klub Zaupam vase. Veliko predavateljev se nas bo potrudilo, da vam približamo znanja s področja, mističnih, ezoteričnih in alternativnih vsebin. Mi pripravljamo predavanje z naslovom Ali ste pripravljeni na dejstvo, da lahko uporaba konopljinih izdelkov izboljša vaše počutje? Več o dogodku tukaj.  
Naredite kaj zase, posejte seme, zasadite kakšno zelišče ali se kaj novega naučite. V vseh primerih poskrbite zase in svojo prihodnost.