Po dolgem premoru začenjamo z delavnicami

27.02.2023 Novice in dogodki

Prva, po nekaj letnem premoru zaradi covida, bo delavnica izdelave domačih naravnih mil. 

Zakaj? Ker nam naše stranke vedno znova povejo, kako je njihova koža po uporabi mehka in nežno dišeča, pa da mila dolgo trajajo in da jih ne bi zamenjali z nobenim drugim. Sploh pa ne industrijskim.

Če bi radi tudi sami znali izdelati domače milo, vabljeni na delavnico 9.3.2023 ob 17. uri k nam na kmetijo Vrhivšek. Več o programu najdete tu


Za zdravo, dišeče in srečno leto 2023!

07.12.2022 Novice in dogodki

Tako kot vsako leto, smo vam tudi letos pripravili katalog naših domačih izdelkov. Posebno pozornost smo namenili našim hidrolatom in pripravili nekaj različnih paketov, s katerimi boste lahko pocrkljali vaše obdarovance. Zato vabljeni, da prelistate naš katalog.

Za naročilo pa pokličite 041-969-770 (Alenka)


Kako do boljšega počutja in izgleda? Enostavno, naravno in zabavno!

Ja, Kmetija Vrhivšek vse to pooseblja! Dan danes nikoli nismo pripravljeni na spreminjajoči se svet, hkrati smo obremenjeni z biti uspešni za vsako ceno. In tako v tej dirki velikokrat zmanjka časa prav za nas. Povabim vas, da si upate in doživite odklop oziroma polnjenje vaših lastnih baterij. Hkrati se naučite novih in uporabnih znanj, ki jih boste takoj prenesli v vsakdanjik. Vse to vam omogoča neokrnjena narava, naša pripravljenost in zavzetost, da vam pri tem pomagamo ter nedosegljivost mobitelov. Za vas smo pripravili številne sprostitvene in zabavne programe.

Industrijska konoplja je rastlina, ki jo dnevno uporabljamo in ki nam pomaga pri doseganju boljšega počutja. Zelišča nam priskočijo na pomoč pri negi kože in za začinjanje jedi, zelo radi pa jih tudi s procesom parne destilacije transformiramo v eterična olja in hidrolate. Stara žita zaokrožajo našo zgodbo, da pridelamo, pripravimo in pojemo nekaj zdravega.

Pri nas lahko dobite izdelke iz industrijske konoplje, žit in zelišč, ki vam pomagajo do boljšega počutja -- le pokukajte v zavihek Izdelki. Vsi izdelki so vzgojeni in pripravljeni na trajnosten način.

V sklopu izobraževanj damo poudarek predvsem odnosu do zdravja tako doma kot na delovnem mestu, pri čemer uporabljamo nekatere preverjene rešitve naših babic. Znanja so takoj prenosljiva v vsakodnevno življenje in pomagajo pri izboljšanju počutja oz. zdravja. Več o izobraževanjih najdete v zavihku Za podjetja in Za posameznike.

Je to tisto, kar si v resnici želite?